Teknik Mudah yang tidak memerlukan promosi yang agresif. Sesuai untuk pendapatan kedua secara santai dan berterusan....

"Kini Didedahkan Teknik Menjana Pendapatan Berterusan Dengan Produk Affiliate Tanpa Perlu Melakukan Promosi Yang Terlalu Agresif!"

 

Daripada: Mohd Zulfadli
Re: Teknik Mudah Affiliate


Salam sejahtera.

Saya tidak mahu membazirkan masa anda dengan ayat-ayat yang panjang atau janji-janji manis kerana yang lebih penting adalah isinya. Kedua, saya suka berterus-terang apa yang saya jual tanpa menyorok pro dan kontranya. Prinsip yang saya pegang adalah tiada usaha, maka tiada hasilnya. Walaupun teknik ini dikatakan mudah, namun ia tetap memerlukan usaha dan tindakan.

Baik, sebagai awal bicara, saya paparkan cek-cek komisen yang telah saya dapat di dalam usaha mempromosikan SATU PRODUK dengan SATU TEKNIK MUDAH. Ramai orang mempromosikan produk yang sama tetapi untuk dapatkan komisen RM10.00 pun susah. Persoalannya, bagaimana saya melakukannya?

Saya telah mendapat bayaran komisen sebanyak 6 kali
secara berterusan dengan hanya menggunakan
HANYA SATU Teknik Mudah.


Komisen Pertama:

Komisen Kedua:

Komisen Ketiga:

Komisen Ke-4:

Komisen Ke-5:

Komisen Ke-6:

Jumlah keseluruhan: RM 2018.64

Teknik yang digunakan bukan teknik pantas, tetapi ia adalah teknik pendapatan yang berterusan di mana anda akan terus menerus mendapat bayaran komisen tanpa mempromosikan bermati-matian sesebuah produk affiliate. "Pelik" bukan? Di sinilah fokus utama Teknik Mudah Affiliate.

Buktinya... Lihatlah cek-cek di atas. Saya mendapat kesemuanya semenjak tahun 2008 lagi sehinggalah sekarang (2010). Dan yang seronoknya, saya tidak mempromosikan terus produk affiliate itu. Bagaimana? Semuanya didedahkan di dalam Panduan Teknik Mudah Affiliate ini..

Terus terang saya katakan, kesemua cek komisen di atas HANYA untuk SATU PRODUK AFFILIATE sahaja. Bayangkan jika saya mempromosikan lebih banyak produk, sudah pasti lebih banyak hasil yang saya dapat secara berterusan bukan?

Saya bersyukur kepada Tuhan kerana tanpa dirancang, saya telah "terbuat" satu teknik lapuk yang ramai orang tahu tapi kebanyakan mereka perlekehkan. Kata mereka buat apa guna teknik lapuk yang biasa-biasa ini. Tapi saya cuba juga teknik mudah ini dan saya dapati ia memang berkesan. Dengan syarat ia dilakukan dengan efektif dan betul, maka barulah dapat hasilnya.

Jadi kita kembali kepada asas dan kembali kepada teknik-teknik yang mudah tetapi dilakukan dengan optimum. Ramai yang tahu teknik-teknik promosi program affiliate tetapi mereka tidak tahu melakukan secara berkesan. Jadi inilah yang akan saya tunjukkan iaitu BAGAIMANA dan bukan sekadar apa. Ebook ini bukanlah PANDUAN semata-mata, tetapi ia adalah pelan tindakan atau MANUAL langkah demi langkah apa yang perlu anda lakukan.

Maksud yang lebih spesifik adalah, anda BUAT dan bukan sekadar belajar. Buat terus teknik ini tanpa perlu belajar teori itu dan ini. Sebab itu saya panggil ebook panduan ini sebagai MANUAL. Namun, adalah amat penting anda faham secara asas apa itu program affiliate.

Saya ulangi sekali lagi, ebook ini bukan ebook berpuluh-puluh muka-surat. Ia adalah penerangan apa yang perlu anda lakukan dan yang lebih menarik adalah, saya tunjukkan apa yang saya buat tanpa sebarang rahsia seperti produk apa yang saya promosikan, produk apa yang sesuai dengan teknik ini, bagaimana cara memohon cek komisen dan lain-lain lagi. Semuanya akan saya kongsikan.

Jadi saya akan dedahkan satu teknik yang telah menjadi untuk saya dan saya juga doakan agar ia juga berkesan untuk orang lain termasuk anda.

Jualan Dihadkan!

Versi 1.0 untuk ebook ini hanya akan dibuka terhad kepada 150 orang sahaja, agar tidak berlaku persaingan besar untuk promosi produk affiliate sebenar yang ditunjukkan dalam ebook ini.

Panduan Teknik Mudah Affiliate

Berapakah harga MANUAL ini? Jika saya mahu, saya boleh caj dengan harga yang amat tinggi kerana jumlah komisen yang bakal anda dapat adalah tanpa had. Tapi, atas dasar ikhlas, saya hanya letakkan dengan harga RM60.00 sahaja.

Dengan bayaran RM60.00 ni, anda akan mendapat:

1. Manual  Teknik Mudah Affiliate (Ebook).

2. "Tools". Tanpa material ini anda tidak dapat melakukan teknik mudah Affiliate ini. Harga material ini adalah RM50.00. Segalanya telah tersedia untuk anda bagi memastikan anda terus dapat mempraktikkan teknik mudah ini.

"Alat" inilah yang akan bekerja untuk anda dan seterusnya menghasilkan komisen jualan.

3. Support melalui Emel. Setakat ini, boleh saya katakan saya telah memberikan khidmat sokongan yang cemerlang melalui emel kepada mana-mana pembeli produk saya.

Berikut adalah testimoni pelanggan-pelanggan saya dan juga bukti emel support yang saya hantar kepada mereka:

Testimoni

Testimoni

Semoga anda yakin dengan support saya hanya melalui emel. Ia lebih praktikal dan penerangan lebih berkesan berbanding dengan chatting atau SMS.

RM60.00 untuk mendapatkan panduan Teknik Mudah Affiliate ini bukanlah satu jumlah yang besar bukan? Yang penting, teknik ini telah memberikan hasil dengan jayanya untuk diri saya, dan saya berharap ia juga berkesan untuk anda.

Sekali lagi saya ulangi, saya hanya membuka jualan kepada 150 orang pembeli sahaja. Siapa cepat, dia dapat. Laman web ini akan ditutup sebaik sahaja jumlah jualan ini telah dipenuhi.

Apakah Teknik Mudah Ini?

Suka saya nyatakan dengan jujur di sini, teknik ini BUKAN teknik pantas atau teknik ajaib yang akan memberikan anda pendapatan yang besar dengan cepat. Jika anda mahu hasil besar dalam masa yang cepat, teknik ini tidak sesuai untuk anda.

Teknik Ini Adalah Teknik Pendapatan Berterusan..

Perkataan "MUDAH" di sini bukanlah bermaksud mudah untuk mendapat hasil. Tetapi maksudnya adalah mudah untuk melakukannya dan begitu simple-nya teknik ini. Anda tidak akan mendapat hasil jika malas untuk mempromosi atau malas untuk melakukan setiap langkah yang ditunjukkan. Tetapi jika anda rajin berusaha, maka barulah anda akan dapat hasilnya.

Teknik Mudah Affiliate adalah satu kaedah yang dapat membina PENDAPATAN PASIF untuk anda walaupun anda tidak melakukan sebarang kerja promosi dengan agresif. Pendek ceritanya, work smart (berusaha dengan bijak tanpa tenaga yang berlebihan).

Saya sebenarnya bukan tidak yakin untuk menyatakan anda pasti akan mendapat komisen dengan teknik ini seperti mana slogan ebook ini, "Bukan Rahsia, Tapi Sure Berkesan". Anda cubalah dahulu dan dapatkan hasilnya. Setiap orang rezekinya adalah berbeza. Jadi saya tidak mahu terlalu optimis sepenuhnya di sini.

Melalui Panduan  Teknik Mudah Affiliate (TMA) ini:

1. Anda akan ditunjukkan apakah produk yang saya promosikan.

Jika anda tidak gunakan teknik yang betul, anda akan GAGAL mempromosikan produk yang amat susah untuk dibeli orang ini. Tetapi dengan Teknik Mudah Affiliate, kemungkinan besar prospek anda akan membeli produk tersebut.

Produk itu adalah ___________. (anda hanya akan tahu melalui Panduan TMA).

2. DUPLIKASI

Saya akan terangkan bagaimana anda boleh menggunakan kaedah TMA ini untuk produk-produk lain. Semakin banyak jenis produk yang anda promosikan, semakin banyak sumber pendapatan anda.

NAMUN suka saya nyatakan di sini, tiada hasil jika tiada usaha. Untuk memaksimumkan hasil melalui teknik TMA ini:

1. Anda perlu berusaha dan anda perlukan sedikit modal (domain & hosting).

2. Adalah satu kelebihan jika anda memiliki LIST (email marketing). Tak ada pun tak apa. Teknik TMA ini tiada kaitan dengan list, cuma list itu adalah sebagai satu cara PERMULAAN (kick start) promosi yang lebih berkesan.

3. Perlu lakukan promosi yang rajin pada peringkat awal. Anda hanya dapat 'goyang kaki' pada kemudian hari.

3. Tip dan Strategi Tambahan


BONUS HEBAT BERNILAI RM127.00!

BONUS 1:

Lesen PLR untuk Ebook Panduan Mudah FTP
Bernilai RM67.00

Panduan Mudah FTP

Sebagai tanda penghargaan dan agar anda dapat memanfaatkan Teknik Mudah Affiliate dengan lebih optimum, kami berikan satu bonus hebat ini iaitu Lesen PLR untuk Ebook Panduan Mudah FTP bernilai RM67.00. Anda boleh memasukkan nama dan nama domain sendiri, mengubah dan juga menambah kandungan, termasuk menggunakan design ecover sendiri! Ebook di dalam format .doc (Word):

BONUS 2:

Ebook Panduan Asas HTML Bernilai RM30.00

Panduan HTML

Dengan panduan ini, anda akan memahami asas HTML agar dapat membina atau mengedit laman web tanpa menggunakan sebarang perisian. HTML adalah asas paling penting di dalam membina sesebuah laman web mahupun blog.

BONUS 3:

Pakej Sistem Borang Bernilai RM30.00

Sistem Borang

Dengan panduan ini, anda akan dapat membuat laman borang sendiri seperti borang pembelian dan borang hubungi kami untuk diletak di laman web jualan produk. Panduan ini adalah di dalam bentuk video dan skrip (sistem borang) juga disediakan.

Dengan pembelian Ebook TMA berharga RM60.00, anda akan mendapat tiga buah bonus hebat di atas bernilai RM127.00!


Usah Bertangguh. Mungkin Jualan Panduan Ini Akan
TAMAT Sekejap Sahaja Lagi!

[Hanya dibuka kepada 150 orang sahaja]

Klik di sini!

 

Yang ikhlas,

Mohd Zulfadli (SmartZul)
www.smartusaha.com

PS. Teknik Mudah ini adalah teknik sampai dan pasif. Ia akan menjana pendapatan komisen tanpa disedari dan tanpa usaha agresif. Dapatkan panduan ini sekarang.

PPS. Ada sebarang pertanyaan? Sila emel pertanyaan anda ke sokongan @ smartusaha.com

*Maaf. Layanan melalui Chatting (Yahoo Messenger) tidak dipraktikkan oleh saya sejak dahulu lagi. Agak mustahil untuk melayani puluhan/ratusan orang dalam satu masa. Penerangan melalui emel adalah lebih praktikal, menjimatkan masa dan adil kepada semua pembeli.

**Tiada jaminan pulangan wang untuk produk ini. Harap maklum.

Klik di sini untuk membeli panduan ini.

 

Penafian Pendapatan: Segala hasil yang ditunjukkan bukanlah bermakna pembeli panduan ini akan mendapat hasil yang sama. Bukti pendapatan di laman web ini hanyalah sebagai BUKTI bahawa teknik yang digunakan telah memberikan hasil. Pendapatan yang bakal diperolehi bergantung kepada kadar usaha yang dilakukan dan faktor-faktor yang terlibat termasuklah tahap pemahaman pembeli sendiri.

Hakcipta www.smartusaha.com 2010