Jangan jadi salah seorang daripada mereka di bawah...

“95% Mereka Yang Mula Melakukan Perniagaan Internet GAGAL Meneruskan Keinginan dan Usaha Mereka Kerana Tiada Asas Kemahiran HTML!”

Namun TIDAK Lagi Sekarang. Kini, Anda Sudah Mampu Belajar Asas HTML Dengan Mudah Dan Langkah Demi Langkah..

Daripada: Mazlie Nadzri & Mohd Zulfadli

Perkara : Kuasai HTML Untuk Laman Web Anda

Assalammualaikum dan salam sejahtera,

Didalam proses membina laman web, secara sedar atau tidak sedar, anda sebenarnya sedang ‘bekerjasama’ dengan satu bahasa pengaturcaraan yang dikenali sebagai HTML. Laman web ini wujud dengan adanya HTML.

Baiklah, mungkin anda tertanya-tanya bagaimana menggunakan HTML ini? Apa itu HTML? Apa itu tag dan sebagainya.

Kini anda tidak perlu risau lagi kerana segala persoalan tersebut akan dijawab dengan terhasilnya ebook “Panduan Asas HTML”...

Keseluruhan ebook berjumlah 60 mukasurat.
Ecover di atas hanya ilustrasi sahaja. Ebook akan dihantar ke emel anda.

Mungkin ada yang tertanya, mengapa perlu belajar HTML ini sedangkan sekarang terdapat banyak perisian yang mudah untuk membina laman web tanpa mengetahui HTML ini.

Jawapannya mudah sahaja, dengan mengetahui ASAS, anda akan faham apa yang anda lakukan. Adalah satu perkara yang pelik sekiranya anda menghasilkan sesuatu tetapi anda tidak tahu apa yang anda lakukan

Anda boleh mengikuti panduan didalam ebok ini dengan mudah langkah demi langkah kerana panduan ini disusun khas mengikut keperluan anda agar anda dapat memahami konsep dan teknik menulis kod HTML dengan lebih cepat.

Berikut adalah contoh-contoh pandangan dan galakan mengapa anda perlu menguasai HTML ini :

Kini, tiada lagi alasan mengapa anda tidak perlu menguasai HTML ini. Berikut antara persoalan yang akan di jawab di dalam ebook Panduan Asas HTML ini:

BR dalam tanda kod <BR> adalah singkatan untuk apa?
   
Apakah perbezaan di antara kod tanda <BR> dan <P> ?
   
Apakah kegunaan heading?
   
Apakah yang akan terjadi jika anda tidak memasukkan kod tanda penutup heading?
   
Apakah perbezaan di antara kod tanda <HEAD> dan <H1>?
   
Bagaimanakah caranya menyusun teks dengan CENTER?
   
Apakah kod untuk menghasilkan CENTER?
   
Apakah kod tanda untuk membina senarai?
   
Bagaimanakah anda dapat memformat senarai dengan sistem nombor Roman?
   
Apakah kod yang boleh digunakan untuk memaparkan tulisan tebal?
   
Sekiranya anda ingin menukar warna teks kepada warna merah, apakah kod yang patut digunakan?
   
Apakah yang dimaksudkan dengan hexadecimal?
   
Apakah tiga warna asas yang digunakan untuk menentukan warna dalam kod hexadecimal?
   
Apakah kod tanda yang digunakan untuk membina jadual
   
Apakah kod tanda yang digunakan untuk memasukkan grafik ke dalam laman web anda?
   
Apakah kod yang digunakan untuk setkan warna latarbelakang?

...dan banyak lagi akan anda pelajari di dalam ebook Panduan Asas HTML ini.

Kesemuanya akan diajar hanya dengan menggunakan kod HTML. Percayalah, anda akan mampu menguasainya.

Assalamualaikum,

Kenapa baru keluarkan sekarang "Panduan HTML" ini!!

Sepatutnya encik Mazlie dah keluarkan awal2 lagi, tak payahlah saya susah2 trial & error utk ubah atau edit file HTML.

Alhamdulillah, dengan adanya Panduan HTML keluaran encik Mazlie ini, kerja saya utk meng"edit" file yang berformat HTML menjadi lebih mudah, kerana saya lebih memahami maksud-maksud tersirat Kod HTML.

Tak sia-sia saya membeli Panduan HTML ini, kerana modal membeli panduan ini dapat balik sekejap saja..setelah saya lebih memahami apa itu Kod-Kod HTML. Ia patut dimiliki oleh anda semua, terutamanya yang masih newbie & mahu menjalankan perniagaan melalui Internet

Terima kasih encik Mazlie, atas produk yang terbaik ini. :)


Muhamad Kamarkasyidi Bin Haji Kamarudin A.K.A Kasyidi
http://www.Kasyidi.com


Mungkin selama ini ada yang mengatakan seperti berikut :

“Susahlah nak belajar HTML ni, macam berserabut je.
Saya bukan belajar IT, tak tahu apa-apa pun
mengenai HTML ni..”

Namun, selepas memiliki ebook ini, anda akan mahir menggunakan asas HTML walaupun anda tidak belajar IT.

Jangan jadi seperti seorang yang telah mendapatkan khidmat saya semata-mata mengupah saya memasukkan kod adsense beliau di laman web beliau sendiri!!

Jangan jadi seperti seorang yang telah mendapatkan khidmat saya memasukkan kod bagi Popup Box di laman web syarikat beliau bekerja dan membayar saya RM30 hanya dengan memasukkan kod HTML.

Mengapa mereka seperti di atas membazirkan duit semata-mata hanya mahu mengupah memasukkan kod HTML kepada orang lain? Sedangkan mereka sendiri boleh melakukannya!!

Anda tidak perlu jadi seperti mereka-mereka di atas. Simpanlah duit upah tersebut untuk mendapatkan ILMU yang tidak ternilai harganya. Anda boleh pelajari HTML dengan mudah dengan syarat anda ada USAHA dan kami menyediakan Panduan Asas HTML ini khas untuk anda

Ebook ini ditulis dengan bahasa yang mudah dan disertakan dengan gambar dan contoh untuk memantapkan pemahaman anda:

Kini anda tidak perlu lagi mengupah orang lain untuk membina laman web, mengupah orang lain mengubahsuai laman web ataupun blog anda. Kini anda mampu membuatnye sendiri setelah mengetahui bagaimana menggunakan HTML.

Anda akan dapat memahami apa yang perlu diletakkan di dalam tag berikut :

<td> ?? </td>
<strong> ?? </strong>

Tidakkah anda berasa bertuah menguasai ilmu HTML ini yang konon hanya dikuasai oleh pelajar IT, sedangkan anda bukanlah pelajar IT. Ya, anda MAMPU

Masih tidak cukup dengan perkara-perkara di atas? Baik, kami akan beri BONUS kepada anda seperti di bawah:

Bonus 1

Kupon diskaun harga RM10 untuk ebook kami yang akan menyusul selepas ini.

Bonus 2

Bonus 3

Ebook Doing Business With Paypal disertakan lesen MRR

 

Apa Kata Mereka Yang Mendapatkan Ebook ini?

Serius saya benci ebook ini. Saya rasa tak adil kalau anda membaca ebook tulisan saudara Mazlie ini kerana anda dapat menjimatkan banyak masa sedangkan saya dulu terpaksa menghabiskan lebih kurang sebulan untuk mempelajari semua kod-kod html yang simple ini.

Tahniah bro saya ucapkan kepada anda kerana dapat menyiapkan ebook yang pasti dapat menjimatkan masa orang lain untuk mempelajarinya.
 
Labanon,
Team FlareBiz
www.flarebiz.com

 

Dengan adanya Panduan Asas HTML ini akan memudahkan anda memahami penggunaan kod-kod asas HTML dalam pembinaan sebuah website. Penerangan Saudara Mazlie di dalam ebook ini adalah amat mudah difahami dan diikuti dengan contoh-contoh bergambar.

Beliau menerangkan penggunaan kod-kod HTML bagaimana menjadikan text besar, tebal, ketengahkan perenggan, membuat table, membina senarai, memasukkan imej dan banyak lagi.

Anda mungkin berfikir bahawa anda tidak perlu tahu HTML kerana anda sudah ada dreamweaver, frontpage atau NVU. Tetapi anda juga perlu tahu sekurang-kurangnya asas HTML bagi memudahkan anda mengedit dan menambah koding-koding seperti di template wordpress, blogger dan web-web lain secara pantas atau manual tanpa anda membuka editor wysiwyg.

Saya syorkan anda mendapatkan ebook Panduan Asas HTML ini sebagai rujukan bila-bila masa yang anda perlu dan ketika anda menghadapi masalah dalam mengedit kod. Mengikut pengalaman saya sendiri, apabila anda sudah biasa dengan kod-kod asas HTML, secara semulajadinya anda akan mula mengenali kod-kod HTML dan kod-kod selain HTML yang lain.


Luvlee,
www.cheapest-design.com

 

Assalamualaikum,

Mulakan langkah pertama anda dalam dunia perniagaan Internet ini dengan mempelajari kod HTML kerana anda pasti akan memerlukannya juga suatu hari nanti. Mempelajarinya tidak rugi malah akan membantu anda untuk membina Web atau mengubahsuai template blog dengan lebih mudah dan lancar tanpa memerlukan kepada designer.

Saya memerlukan masa yang lama untuk mengetahui kod-kod html ini sedangkan anda hanya dapat membaca dan menghafaznya dalam satu report yang diolah oleh penulis dengan gaya bahasa yang mudah, ringkas tetapi padat dan cukup berbaloi untuk dimiliki.

Percayalah, anda pasti akan memerlukan kepada pengetahuan kod-kod HTML ini walaupun anda dikelilingi pelbagai jenis Web Builder.

Syabas kepada Saudara Mazlie kerana mengeluar sebuah panduan tengan kod asa HTML ini semoga ianya memberikan manfaat kepada semua terutama Newbie.


Ahmad Syaifuddeen Mohamad aka Abooain,
www.epustaka.com | www.abooain.com

 

Download Sample ebook Panduan Asas HTML secara PERCUMA

Klik imej diatas untuk download

Berapakah harga edisi penuh ebook ini Mazlie?

Hanya RM20 sahaja!

Klik Di sini Untuk Membeli

Amaran!
Ebook ini hanya sesuai kepada yang tidak mempunyai pengetahuan menggunakan HTML dan yang ingin menguasai HTML ini. Ianya tidak sesuai bagi golongan yang sudah mahir oleh kerana isi kandungannya yang bertahap permulaan (beginners).

 

Yang Ikhlas,

Mazlie Nadzri & Mohd Zulfadli

p/s: Dengan pengetahuan asas HTML, anda mampu untuk 'SURVIVE' di dalam membina dan menguruskan laman web.

 

 

| Pembelian | Penafian | Terma & Syarat | Hubungi Kami

 


web statistics