"Mahukan Anda Membina Laman Web Seperti Yang Sedang Anda Layari Ini Untuk Perniagaan Internet Anda?"

Saya tak percaya, akhirnya saya sudah tahu membina laman web simple sebegini.


Sebelum ini saya banyak mengupah orang lain dengan kos sekitar RM150 untuk satu design laman web simple macam yang anda sedang layari ni. Saya tidak kisah membayar mereka kerana saya boleh jimatkan masa saya. TAPI, takkanlah setiap kali saya mahu design yang simple, saya perlu berharap kepada orang lain? Padahal, saya boleh melakukannya sendiri.

Kini, setiap kali saya mahu buat design dengan segera, saya tidak perlu lagi berharap kepada orang lain kerana kadang-kadang saya perlukan design grafik web dalam masa yang segera. Bayangkan, jika saya bergantung harap sepenuhnya kepada orang lain dan mereka tiada semasa saya perlukan mereka, saya akan kerugian dan tidak dapat berbuat apa-apa.

Jadi, lebih baik tahu daripada tidak tahu. MALAH, saya juga akan dapat jimatkan duit saya di samping saya berpuas-hati dengan design yang saya lakukan sendiri.

Bagaimana saya dapat bina laman web sebegini?

Saya amat gembira sekali selepas menghabiskan pembelajaran membina laman web melalui satu DVD Video Panduan yang kawan saya hasilkan. Nama dia adalah Bearnerd Bondly, orang Sabah.

Ini dia DVD tu. Saya kat Johor. Dia pos-kan DVD ni hari Isnin dan hari Rabu saya dah dapat. Cepat betul sampai.

Saya tulis secara ringkas kat sini sebab nak sarankan kepada anda, dapatkan dengan segera DVD panduan ni sebab anda akan belajar sesuatu yang selama ini anda tidak yakin untuk melakukannya. Termasuklah saya sendiri.

Ia mudah sebenarnya...

Jika anda dapatkan DVD ini dengan segera, anda akan dapat macam-macam secara PERCUMA iaitu bonus berbentuk produk yang semuanya amat berguna. Tak larat saya nak senaraikan kat sini sebab anda boleh baca di laman web dia.

Selain design laman web sendiri, anda juga boleh....

Dan yang seronoknya, saya juga dah tahu buat banner animasi sendiri macam ni:

Haaa, mesti anda jeles kan sebab saya tahu tapi anda tak tahu.. :-p

Dah, saya gurau je. Kalau anda nak belajar, Bearnerd ada bagi panduan percuma cara buat banner animasi macam yang saya buat tu. :-)

Kat mana nak dapat panduan buat banner ni? Ada di laman web dia. Tapi baca dulu tulisan saya kat sini dan lepas ni baru pergi dapatkan panduan percuma tersebut.

Tapi saya nak buat anda bertambah jeles lagi. Hehe.. Saya dah pandai buat ecover ebook saya sendiri. Ini dia ecover ebook saya:

Macam mana? Walaupun ecover saya ni kurang cun, tapi at least saya masih belajar dan saya yakin nanti saya dapat hasilkan ecover yang cun melecun punya.

So, apa tunggu lagi? Kalau anda nak belajar, dapatkan DVD daripada Bearnerd dengan segera. Bila anda dah tahu buat design web sendiri nanti, dapatlah jimatkan duit malah berpuas hati dengan design anda sendiri.

Ok lah, takat ni saja daripada saya. Sebenarnya saya nak cakap satu je kat sini...

"Video panduan ini memang SUPERB!"

 

Dapatkan DVD Video Panduan Membina Grafik Minisite
ini sekarang juga:

Klik di sini untuk ke laman web DVD ini.

 

Yang ikhlas,
SmartZul
Info. Product Creator
www.smartusaha.com

PS. Saya nak ke Sabah nanti nak jumpa Bearnerd sambil melancong. Siapa nak ikut saya? ;-)

PPS. Saya dah gian nak design laman web lepas saya dah tahu cara design. Saya takut anda dapat penyakit yang sama macam saya ni asyik nak design web jer. Tapi penyakit ni bagus kan?